Το όραμά μας

Πίσω στα προϊόντα Πίσω στα προϊόντα

Το όραμά μας

Να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο διάθεσης βιολογικών προϊόντων που εξασφαλίζει στους καλλιεργητές δίκαιη ανταποδοτική αξία με την ευκολότερη δυνατή διοχέτευση των προϊόντων τους.

Τα ποιοτικά, ελληνικά, βιολογικά προϊόντα να γίνουν πιο προσβάσιμα στους καταναλωτές.

Περιβαλλοντικά φιλικές πρακτικές να γίνουν κομμάτι της καθημερινότητας των καταναλωτών.

Το σχέδιό μας

Δημιουργούμε δίκτυο με συνειδητοποιημένους βιοκαλλιεργητές που επιλέγουν να διαθέτουν με πολύ κόπο αυτοπροσώπως τα προϊόντα τους στις Βιολογικές αγορές της Αττικής.

Καλλιεργούμε μία σχέση εμπιστοσύνης των καταναλωτών με την βιολογική καλλιέργεια. Οι πελάτες μας γνωρίζουν τους καλλιεργητές των προϊόντων τους, ενημερώνονται για τις πρακτικές που αυτοί ακολουθούν και μπορούν ακόμα και να “ξεναγηθούν” στα κτήματα των καλλιεργητών με φωτογραφίες, βίντεο και συζητήσεις με αυτούς.

Προμηθευόμαστε από τους καλλιεργητές μας καθημερινά ακριβώς τις ποσότητες τις οποίες παρήγγειλαν οι καταναλωτές μας. Έτσι αποφεύγουμε την φύρα και εξασφαλίζουμε φρεσκότατα προϊόντα στις καλύτερες τιμές για τους καταναλωτές και την μεγαλύτερη δυνατή ανταποδοτική αξία για τους καλλιεργητές.

Εισάγουμε περιβαλλοντικά φιλικές πρακτικές στην διανομή και παράδοση των προϊόντων, βελτιώνοντας παράλληλα την εμπειρία των καταναλωτών.

Φυσικά, επόμενος σταθμός είναι να μεταλαμπαδεύσουμε αυτό που πετύχαμε στην Αθήνα, και στην υπόλοιπη Ελλάδα!

Καλωσόρισες

Ας δημιουργήσουμε μαζί την διατροφική αλυσίδα που ονειρευόμαστε 🙂

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× How can I help you?